Project Description

Client:   H.J. Heinz
Location:   Kitt Green, Wigan
Requirement: New Daily Operations Room
Programme:   10 weeks

Commissioned by H. J. Heinz to design and upgrade the existing meeting room by splitting it down the middle to create a West Room and an East Room.

The West Room is now a meeting room and the East Room is a full glass fronted management control room designed to be fully visible from the main corridor and used by all HJH staff to access vital production and safety information on a daily basis.

The Challenges

Work consisted of the removal of the existing front and internal walls. Then a full height glazed wall c/w personal door was installed, together with the construction of a new stud wall to divide the room into two. New suspended ceilings c/w recessed light fittings, and ceiling mounted air-conditioning units were installed in both rooms, as well as upgrades to the floor screed and coverings.

All work completed on time and within budget whilst maintaining vital pedestrian access around the project perimeter for the day to day running of the H. J. Heinz site.